Για κρατήσεις καλέστε μας στα 2281 077713 - 6977 317569

Κάντε την κράτησή σας on line & επωφεληθείτε από τις προσφορές μας Κρατηση Online

Δραστηριότητες

Κατά τη διαμονή σας στη Σύρο μπορείτε να βρείτε πολλές διαφορετικές δραστηριότητες να κάνετε όποια εποχή του χρόνου και αν επιλέξετε να έρθετε.

Το ξενοδοχείο Hermanassa διαθέτει κτήμα με άλογα τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε. Οι επισκέπτες μας έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μία ώρα ιππασία σε κτήμα μας και να ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία.

Για τους καλοκαιρινούς μήνες οι προτάσεις μας είναι πολλές! Για τους λάτρες των θαλάσσιων σπορ, υπάρχουν πάρα πολλές παραλίες σε όλη τη Σύρο που έχουν εξοπλισμό για θαλάσσιο σκι, windsurfing, καταδύσεις και πολλά άλλα. Επίσης, πολλές παραλίες στη Σύρο διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένους χώρους για beach volley και ποδόσφαιρο.

Για τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου υπάρχουν πολλές διαφορετικές δραστηριότες με τις οποίες θα μπορούσε να ενασχοληθεί κάποιος. Η Σύρος διαθέτει πλούσια γεωλογική κληρονομιά που την καθιστά κατάλληλη για πεζοπορία. Η πεζοπορία επιτρέπει στους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τα όμορφα κρυμμένα μυστικά του νησιού με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Ακόμα, η ποδηλασία συνιστά μία επίσης ενδιαφέρουσα δραστηριότητα και στη Σύρο μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να νοικιάσει και να εξερευνήσει τόσο τη χώρα όσο και πιο γραφικά μονοπάτια του νησιού.